top of page
20201201_150902.jpg

De magie van kleur

DE MAGIE VAN KLEUR IN JE LEVEN

Vind je het leuk om in een groepje creatief bezig te zijn

en aan de hand van kleur jezelf te ont-dekken?

 

Kleuren spreken alle talen. (Joseph Addison)

Elke kleur kan iets bij je oproepen. De zon kan je vrolijker maken en een wandeling in het bos meer rust geven. Wat vertellen kleuren jou?

 

Intuïtief schilderen (of tekenen) helpt je om je te verbinden met kleur en te ervaren wat het innerlijk met je doet. Kleur maakt bewust en is een spiegel. In elke les wordt een kleur nader bekeken. Wat voel je en welke gedachten komen er zoal bij je op? Dat ga je verbeelden op papier, op jouw eigen unieke creatieve manier.

Tijdens het schilderen laat je je leiden door de ingevingen die je krijgt. Je hoeft niet te kunnen schilderen om mee te doen. Door creatief te zijn vanuit je hart, krijg je meer zicht in je kleurrijke leven.

 

Ter ondersteuning maken we gebruik van inspiratiekaarten (bijv. Wijsheidskaarten). De energie van de beelden en kleuren kunnen je inspireren. Soms kan het ook fijn zijn om even iets te schrijven in de vorm van een Elfje om je gedachten vorm te geven.

Er zijn diverse materialen aanwezig zoals papier, ecoline en kleurpotloden.

 

Heb je zin om mee te doen?

Wanneer:

Wekelijks op woensdag 13.30 - 15.30 uur (m.u.v. schoolvakanties).

Begint in September of Januari.

Voor en door wie?

Intuïtief tekenen is voor iedereen die op een creatieve manier meer rust wil ervaren. De activiteit wordt begeleid door Irma Veenstra. 

tekening gemaakt door een cursist.jpg
bottom of page