top of page
klarinet op notities
 • Zijn jullie een muziekschool?
  Nee. Onze activiteiten zijn gratis en worden begeleid door vrijwilligers. Wij laten volwassenen en kinderen spelenderwijs kennismaken met muziek, dans en tekenen en schilderen, maar we geven geen les, volgens een bepaalde methode. Ons doel is vooral mensen enthousiast te maken, zodat ze zelf de keuze kunnen maken om professionele lessen te nemen bij een reguliere muziekschool of lesinstituut.
 • Mag iedereen meedoen aan een activiteit van het TalentenCentrum?
  Ja, in principe wel. Hoewel het TalentenCentrum is opgezet vanuit de gedachte om mensen met een wat kleinere portemonnee kennis te laten maken met muziek, dans en andere vormen van creativiteit en expressie, is iedereen van harte welkom.
 • Waarom mag je niet langer dan 6 maanden aan een activiteit deelnemen?
  De activiteiten zijn bedoeld als kennismaking. In 6 maanden heb je voldoende tijd om te ontdekken of het bij je past en of je er bij een professionele school of vereniging mee verder wilt gaan.
 • Waarom hebben sommige activiteiten een leeftijdsgrens?
  Onze ervaring is dat sommige kinderen fysiek nog te klein zijn om een volwassen instrument te bespelen. De armen zijn soms te kort en de handen te klein.
 • Mag ik met meerdere activiteiten tegelijkertijd meedoen?
  Je mag voor een periode van 6 maand mee doen met één activiteit per keer. Zo krijgt iedereen de kans om mee te doen. Is een activiteiten vol? Geen zorgen, zodra er weer een plekje vrij is zullen wij met jou contact opnemen.
 • Mag ik meerdere keren meedoen aan een activiteit?
  Het Talentencentrum biedt je de gelegenheid om kennis te maken met een van onze activiteiten, zodat je kunt ontdekken of het je aanspreekt. Na deelname aan een activiteit is het om deze reden niet mogelijk om er opnieuw aan deel te nemen.

Veelgestelde vragen

bottom of page