top of page
WhatsApp Image 2019-10-01 at 16.26.04(2)

Maak kennis met onze Vrijwilligers

Mijn naam is Anoek Pastoor , 26 jaar en kindercoach in opleiding.

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en dit ook te delen met anderen.

Toen ik zag dat er een kids atelier was in Coevorden, werd ik meteen enthousiast om vrijwilliger te worden bij het Talentencentrum.

Het kids atelier is voor mij de perfecte combinatie waarin ik mijn creativiteit kan delen en ook met kinderen kan werken.

Ga hier naar de activiteit die ik doe 

Anoek_edited.jpg
Anoek
Caressa
IMG_7083_edited_edited_edited.png

Mijn naam is Caressa Ouikhlef van Groenenbergh en ik ben fotograaf van beroep. Als Groningse naar Drenthe verhuisd en nu woonachtig in Coevorden met mijn man. 

 

Ik vind het erg leuk om mensen wat te leren. Ik weet dat niet iedereen een camera in huis heeft, maar iedereen heeft tegenwoordig wel in zijn of haar telefoon een camera zitten. Deze zijn tegenwoordig zo goed dat je echt leuke foto's kan maken. Maar hoe maak je nu een foto waar jij blij van wordt? Dat wil ik jou wel leren!

Verder maak ik deel uit van het bestuur.

Ga hier naar de activiteit die ik doe 

Irma

Mijn naam is Irma Veenstra,  - Creatief Inspirator.
Ik sta bekend om mooi te kunnen schilderen en mij goed te kunnen inleven in diverse situaties. Gesprekken voeren doe ik graag, vaak met inzichtkaarten of inspirerende tekenopdrachten. Kleurentherapie, mandala-teaching en numerologie is mijn specialisatie. Voornamelijk werk ik aan abstracte kunst, waarin ik mijn innerlijke wereld uit kan beelden.
Ik vind het fijn om samen te ontdekken wat kleuren betekenen in jouw leven zodat je dat kan uitbeelden met kleine speelse opdrachtjes.

Ga hier naar de activiteit die ik doe 

Irma.jpg
jacqueline
Jacqueline_edited.jpg

Mijn naam is Jacqueline Kah. Dankzij mijn vader, die muziekleraar was, ben ik van jongs af aan in aanraking gekomen met muziek. Ik heb zelf orgelles gevolgd en later piano leren spelen. Het spijt me te beseffen dat niet iedereen dezelfde kans krijgt om zijn of haar talent te ontdekken. Gelukkig heb ik de gelegenheid gekregen om als vrijwilliger bij het TalentenCentrum deel uit te maken van het bestuur. Het is hartverwarmend om kinderen en volwassenen te zien genieten van de activiteiten die we organiseren. Ook heb ik zelf mijn pianospel weer opgepakt. Dit alles geeft me veel voldoening, en ik hoop nog vele jaren als vrijwilliger betrokken te blijven bij het TalentenCentrum.

Justin

Mijn naam is Justin van Groenenbergh Ouikhlef. Ooit verhuisde ik vanuit Amsterdam naar het mooie Drenthe en woon nu met mijn vrouw in Coevorden. 

 

Toen ik vroeger naar mijn favoriete muziek op de radio luisterde en alle coole hits hoorde, wilde ik zelf altijd al keyboard spelen. Dit gevoel is altijd gebleven en nu vind ik het vooral leuk om dit ook aan anderen te leren. In mijn activiteit gaan we samen aan de slag om bij jou ook deze passie en talent wat vorm te geven. 

Verder maak ik deel uit van het bestuur.

Ga hier naar de activiteit die ik doe 

Justin.jpg
Klaas
Klaas_edited.jpg

Mijn naam is Klaas Boonstra en woonachtig in Coevorden. 

 

Muziek is mijn passie. Speciaal voor het TalentenCentrum geef ik mensen de kans om zijn of haar talent te ontdekken op de gitaar. Wanneer je bij mij de activiteit hebt afgerond heb je een kleine basis om door te gaan. Je leert vooral de nodige “handgrepen” op de gitaar met een dosis plezier.

Ga hier naar de activiteit die ik doe 

Lia

Mijn naam is Lia van Elffenbrinck. Ik ben geboren en getogen in Nieuw-Schoonebeek. Na 31 jaar uit Drenthe te zijn weggeweest waaronder een 17-jarig verblijf in het buitenland, woon ik sinds 2021 in Coevorden

Ik heb mijn hele leven al geschilderd, maar ik dacht dat iedereen dat wel deed. Pas in 2015 vertelde een vriendin mij, dat ik kunstenaar was en dat ik iets met mijn schilderkunst moest doen. Dat was voor mij het begin van “elke dag schilderen”.

Naast zelf te schilderen geef ik met veel plezier mijn kennis en kunnen door aan de deelnemers bij het Talentencentrum.

Ga hier naar de activiteit die ik doe 

Lia.jpeg
bottom of page